Tuesday, 13 May 2014

LOSYEN KAMAR SUTERA: Nikmati Setiap Malam Bagaikan Malam Pertama (UNTUK WANITA)


LOSYEN KAMAR SUTERA
Asyik Memukau Para Suami Isteri PADAT Kemutan yang luar biasa / mengetatkan dan bau yang merangsangkan Ketika hendak bersama suami, sapukan lagi sekali losyen kamar sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura keghairahan dan kelekitan yang akan memberangsang anda dan suami. Mengecutkan / grip pada bahagian pintu faraj.Ianya juga mampu menanggalkan sek-sel mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Losyen Kamar Sutera Berat : 40 mg KKM NOTIFIKASI NO. NOT : 081001640K 

Kelebih Losyen Kamar Sutera: 
1) Mengembalikan keindahan Faraj, mengecut/grif (kemutan pada pintu dan lubang Faraj). 
2) Menegangkan payudara. 
3) Melembutkan kulit tua dan kedutan kulit terutama dibawah mata. 
4) Membentuk semula bawah dagu dan leher yang mengecut atau melondeh. 
5) Menghilangkan kedutan muka dan dahi. 
6) Kulit kedut diku, tangan dan jari. 

Waktu guna: Pagi dan malam 
Langkah 1 : Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan 
 
Langkah 2 : Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami. Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan. 

CARA PENGGUNAAN 
Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin. Sapuan yang sama rata keseluruhuan pada payudara. di lain-lain tempat yang disarankan hendaklah disapu mengikut situasi keadaan kulit. 

KELEBIHAN 
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya. Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.javascript:void(0)

Harga Semenanjung Malaysia: RM 65.00
Harga:Sabah / Sarawak: RM 75.00

0 comments:

Post a comment